Kezdőoldal

Üdvözöljük az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. és MVM Főgáz Földgázhálózati Zrt. informatikai platformján!

Társaságunk a szolgáltatási területéhez tartozó hét megyében élő teljes lakosság és üzleti szféra szolgálatában áll és napjainkban az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt több mint 804.796 ügyfelet, az MVM Főgáz Földgázhálózati Zrt több mint 788.683 ügyfelet szolgál ki magas színvonalon. Számunkra a legfontosabb Ügyfeleink megelégedettsége, az hogy az energiát folyamatosan, jó minőségben és biztonságosan rendelkezésükre bocsáthassuk, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a vezetékrendszer és a különböző gázüzemű berendezések biztonságos működésére, üzemeltetésére valamint a gázszolgáltatás zavartalanságának biztosítására.

Társaságunk által létrehozott Informatikai Platform célja, hogy megkönnyítsük a rendszerhasználó Partnereinkkel való kapcsolattartást és folyamatosan, rugalmasan megfeleljünk a környezeti kihívásoknak. Hiszen a mai liberalizált földgázpiaci körülmények, az energiatudatos gondolkodás megkövetelik a megbízható, naprakész adatszolgáltatáson alapuló munkavégzést.

Ezzel a honlappal teljesen új alapokra helyezzük, egyszerűbbé, gyorsabbá és megbízhatóbbá tesszük Partnereink és Munkatársaink mindennapi munkavégzését.

Bízunk abban, hogy az informatikai platform létrehozása hozzájárul Társaságaink sikeres együttműködéséhez.

Dudinszky Zoltán vezérigazgató

Kiadja: MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt.

6724 Szeged, Pulcz. u. 44.  gázszolgáltatási üzemzavar bejelentés: (80) 820 141, (80) 440 141